lunes, junio 18, 2007

L'Open Infantil, a Lliçà de Vall, amb victòria de la Cristina

La Cristina Corchado va guanyar en la categoria infantil femení de l'Open Infantil del Vallès Oriental. Els altres Biciats van tenir una destacada actuació amb el sisè lloc de la Paula urgell a Principiants femení, i el tretzè i dinové lloc de l'Enzo i el Bruno Montefusco a Benjamins masculins.

martes, junio 12, 2007

Dos podis a Parets, a l'Open Infantil


Després d'una temporada de transició, com a principiant de primer any, la Paula Urgell va aconseguir un merescudissim premi amb un podi a la cursa de Parets. La Cristina Corchado va ocupar el lloc més alt del podi, com ja ens té acostumats, en guanyar la cursa d'infantils.
Felicitats a les nenes!!!

domingo, junio 10, 2007

A Cassà de la Selva, un pas més per guanyar el Caixa Girona

En un circuit on era molt difícil avançar, la Magda Duran va quedar primera en la categoria principiants femení i quarta en la general. D'aquesta manera es consolida en el primer lloc de la general.

domingo, junio 03, 2007

Final de la Kids Cup de l'Open Barcelona, a La Molsosa


Final de la Kids Cup edició 2007, amb la gran victòria de la Magda Duran a la categoria Principiants. A més de guanyar la cursa de nenes, la Magda va arribar també devant de tots els nens! Aquesta victòria li serveix també per adjudicar-se la general de l'Open.
Per part dels Biciats també van participar l'Enzo i el Bruno Montefusco, que van quedar en les posicions vuitena i desena respectivament, tot i la caiguda del Bruno, en un circuit força dur.