domingo, marzo 30, 2008

Els biciats, al GP Massi Copa Catalana BTT


Aprofitant que la Copa Catalana se celebrava a dues passes de casa, els Biciats ens vem acostar a veure l'ambient i el circuit. Vem poder fer bona part del circuit, xulissim, i vem gaudir tant que se'ns va fer fosc. L'aventura va acabar ja de nit, com la pedalada nocturna!

miércoles, marzo 26, 2008

Sortides tranquiles? No, a la torre del Moro!


La sortida de cada dissabte amb l'Escola de Ciclisme dels Biciats de Cardedeu no és sovint una sortida tranquila...

Ens vem entestar en pujar a la Torre del Moro, i després d'un dissabte frustrat (oi Arnau i Marc??) finalment vem pujar fins dalt. La cosa no tindria més mèrit si no fós perquè en el grup tenim a varios crios de vuit i nou anys. Un veritable repte per ells!

Recordeu, tots els dissabtes, a les 16,00 hores a la Plaça Joan Alsina, als Estalvis, ens trobem per fer una sortideta i aprendre una miqueta com anar en bicicleta. Us hi esperem!

Ser o no ser Biciat, aquesta és la qüestió


Passi el que passi els Biciats no perdem mai les ganes de pedalar. Aquí teniu un servidor que quan se li fa tard no li queda més remei que entrenar a l'habitació de casa, això sí, parlant per l'Skype!!!

lunes, marzo 17, 2008

Dos Biciats als estanys de La Pera, amb bicicleta!

Avui dos Biciats hem fet una sortida per la Cerdanya i hem pujat als estanys de La Pera, 2335 M, amb força neu!!!! Aqui us deixem el testimoni.
Pau i Arnau.