miércoles, abril 22, 2009

Segona cursa de l'Open Infantil a Malgrat


Segona cursa de l'Open Infantil de Barcelona Nord amb molta presència del Club BTT Biciats Cardedeu. En la categoria principiants van participar Enzo Montefusco (4rt), Bruno Montefusco (5e), Aaron cardona (12è), Albert Bascuñana (17è) i Pol Tarragó (19è), en una cursa on van participar 33 corredors. Enzo Montefusco manté el liderat en la general de la categoria.
En la categoria aleví destacar la participació de Ruben Cardona (7è) i en Infantils la de Marc Matamala (8è).

Les classificacions complertes les podeu veure aqui:
http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/OPEN_BCN_NORD_-_MALGRAT.pdf

lunes, abril 06, 2009

Dues victòries a l'Open Infantil de Barcelona Nord


Després del començament de temporada, que va tenir lloc a Santa Perpètua de la Mogoda, amb motiu de la Kids Cup, diumenge dia 5 d'abril va començar l'Open Infantil de Barcelona Nord (enguany s'han concentrat tots els Opens en només dos, Barcelona Nord i Barcelona Sud). El començament no ha pogut resultar millor pels Biciats de Cardedeu, ja que a Premià van conseguir dues victòries per part de l'Enzo Montefusco i el Ruben Cardona, a les categoria Principiants i Alevins respectivament.
Altres Biciats també van participar a les curses infantils amb excelents resultats: Aaron Cardona (sisè a principiants), Bruno Montefusco (setè a principiants), Albert Bascuñana (novè a principiants) i Pol Tarragó (tretzè a principiants). No va poder còrrer finalment per una indisposició Marc Matamala, l'últim fitxatge del club que promet grans actuacions en categoria infantil.