lunes, mayo 25, 2009

Cursa de la Kids Cup a L'Esquirol

Dissabte per la tarde es va celebrar una nova cursa de la Kids Cup a L'Esquirol, on el dia següent se celebrava una de les més multitudinàries marxes de BTT de Catalunya: El Cabrerès.
A la cursa de l'Open Barcelona va guanyar el gran Israel Núñez, d'una manera aclaparadora, amb una gran superioritat. Després es va voler fotografiar amb molts dels crios que també van còrrer a la cursa Infantil (vegeu foto).
Quant als resultats esportius, dir que l'Enzo i el Bruno Montefusco van fer una molt bona cursa quedant en el cinqué i setè lloc de la seva edat. Felicitats a tots dos!

martes, mayo 19, 2009

Bon resultat a la Kids Cup, a Santa Maria de Palautordera

De nou els Biciats van competir diumenge passat a la Kids Cup de l'Open Barcelona, a Santa Maria de Palautordera. Triple participació a la categoria Principiants, amb molt bon resultat de l'Enzo (5è), el Bruno (6è) i l'Albert (10è). A la categoria Aleví també molt bona actuació del Ruben (5è de la seva edat).
El circuit va ser realment dur, com es pot veure al video. BTT de debó!!
El dissabte, propera cursa!

lunes, mayo 04, 2009

Trencacames 2009, a casa del veí!

Els Biciats també vem ser a la Trencacames.
Un bon grapat de cardedeuencs vem anar a provar alguna de les possibilitats que oferien els amics de la Trencacames. Uns van optar per fer la Trencamini, mentre la majoria vem provar de fer la Trencalada, una versió curta de la Trencacames, però que Deu n'hi do. Corriols molt estrets, molt tous, relliscosos... Uf, els més petits no van poder acabar-la i vem tirar pel dret cap al final de la pedalada, per no acabar amb ells!!
Una bona experiència pels grans (Jordi, Arnau, Oscar, Marc J., Marc M. i Claudi) i pels petits (Paula, Bruno, Enzo). L'any que ve hi tornarem!

Maraton de los Monegros, tot un repte pels Biciats

Els Biciats de Cardedeu van estar a la mítica marxa que se celebra al desert dels Monegros, a l'Aragó. La Maraton de los Monegros, que enguany celebrava la seva novena edició, són 112 kilòmetres amb sortida i arribada a Sariñena, després de travessar els Monegros, en una prova que pertany al Circuit Orbea Aventura.
Els socis que hi van participar van ser:
Marc Sanjaume, que finalitzà en 4h 42 minuts i 10 segons(a una mitja de 24,24 km/h, posició 292 sobre 1336 classificats)