sábado, octubre 31, 2009

Mítica volta: Pla de la Calma i el SuÏ

Avui els Biciats grans hem fet una nova fita per celebrar la Castanyada: el Pla de la Calma i El Suï. Tot i l'esforç i l'entrenament de qualitat (amb agulletes de qualitat també) pensem que ha valgut la pena. Les fotos no tenen preu! (cortesia d'en Ruben)

Aquí ningú sabia el que quedava per davant...Bé, alguns sí, però callaven.

Hem fet cim! (En Ruben gran fa de fotògraf)



N'hi havia que no ho veien gaire clar...



Hem fet amigues pel camí...



La cabana del pastor, aquí tothom riu però pensa: "quin mal de cames"!

BONA CASTANYADA!!!

lunes, octubre 26, 2009

Cursa de l'Open Infantil: un gran dia de ciclisme!










Diumenge 25 d'octubre va tenir lloc la ultima cursa de l'Open Infantil de Barcelona Nord 2009 i es va còrrer a la nostra vila de Cardedeu, concretament a l'Ermita de Sant Hilari, en un entorn magnífic ja que, a més, el dia ens va a companyar.

La participació dels Biciats va ser extraordinària, amb 13 participants que van fer lluir el color taronja dels Biciats per tot el circuit. A destacar la tercera posició de l'Enzo Montefusco a la categoria Principiants.

Els participants van ser:
Juanjo Rosal, 4rt de la categoria Benjamins
Clara Hurtado, 5ena de la categoria Principiants femení
Enzo Montefusco, 3er de la categoria Principiants masculí
Bruno Montefusco, 5è
Pol Tarragó, 11è
Aaron Cardona, 12è
Alex Ibáñez, 13è
Heber Hernández, 15è
Albert Bascuñana, 17è
Marc Pairó, 20è
Laira Pairó, 6ena de la categoria Alevins femení
Ruben Cardona, 5è de la categoria Alevins masculí
Tomas Martin, 5è de la categoria Infantils masculí

Aqui podeu veure les classificacions senceres:
http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/clasificacion-General_PER_WEB.pdf

Després de la cursa i com a final de festa, la majoria dels col·laboradors vem gaudir d'un dinar de germanor i d'una paella bonissima!

martes, octubre 20, 2009

Cursa del proper diumenge, com arribar a Sant Hilari


Diumenge dia 25 se celebra la última cursa de l'Open Infantil de Barcelona Nord. El lloc serà el mateix que els ultims anys: L'Ermita de Sant Hilari. Pels que no heu vingut mai, aqui podeu veure un plànol de com arribar-hi. El punt A seria el centre de Cardedeu i el punt B seria la pròpia Ermita. S'ha d'agafar direcció a la carretera de Canoves i a la ultima rotonda abans de seguir per la carretera s'agafa el desvio de l'esquerra, que de seguida es converteix en camí de terra. Després d'uns 300 metres s'ha d'agafar un trencall a la dreta. Després es continua tot recte uns dos kilometres, un altre trencall a a la dreta i ja está. Es posaran cartells indicadors.

Pels que us guia el GPS, les coordenades són 41.6688 ; 2.3496

lunes, octubre 19, 2009

Els Biciats, a la Mostra d'entitats de Cardedeu



Open Infantil a La Garriga


Penultima cursa de l'Open Infantil de Barcelona Nord, a La Garriga, en matí molt fred i en un circuit molt llarg i força tècnic. Els Biciats van tenir en la categoria principiants als germans Enzo i Bruno Montefusco lluitant per consolidar les seves bones posicions a la classificació general de l'Open. Finalment van quedar en setena i dotzena posició. A la categoria Infantil en Marc Matamala va tenir una bona actuació acabant en setena posició.

lunes, octubre 12, 2009

Salida del 12 de Octubre - Biciats




En este Lunes de fiesta los Biciats organizaron una salida con los niños y padres, claramente no todos pudieron asistir por ser un día de merecido descanso del trabajo, de actividades de clubes y escuelas. De todas maneras, agradecemos aquellos niños, padres y monitores que nos acompañaron en la salida de este día. Tuvimos dos grupos como la mayoría de ocasiones, el grupo de los grandes y el grupo de los pequeños.
Los grandes salieron al Santuario del Corredor y los pequeños a la Ermita de Sant Esteve, la Torre del Moro y San Carlos. La cual finalizamos en un restaurante local para recuperar algunas energías antes de retirarnos a casa.
Lamentamos no podamos tener fotos de toda la salida, pero un par de fotos pudimos tomar del grupo de los pequeños.
Esperamos lo hayan pasado bien con nosotros!

domingo, octubre 11, 2009

Inicio de temporada 2009-2010



La temporada de este año ha dado inicio, y los Biciats no han tardado en salir. Este año tenemos muchos nuevos socios tanto niños como padres, El más joven Biciat tiene solamente 6 años y es una maquina muy bien Eloy. También tenemos dos nuevas chicas Clara y Laia en la categoría principiantes y alevín. Y estamos seguros tenemos un buen futuro con la representación de estas chicas!

A pesar que hemos salido desde hace unas semanas, no hemos podido colgar fotos de todos. Esperamos que podamos colgar una foto con toda la peña uniformados en los próximos días, pero hasta entonces un aquí un pequeño aperitivo de lo que viene.

Los Biciats pequeños en la Torre del Moro.






lunes, octubre 05, 2009

Duatló d'Alta Muntanya de Catalunya

Una colla de cardedeuencs vem anar a fer el Duatló d'Alta Muntanya de Catalunya, una prova que des de Queralbs puja fins a Fontalba en bicicleta. Des d'allà s'agafen les sabatilles de còrrer i es puja al Puigmal, a 2.900 metres (aquesta vegada sense neu), es baixa per l'altra vessant, fins a Núria, i d'allà es torna a Fontalba, on s'agafen les bicicletes de nou i es baixa fins a Queralbs. Una dura prova on van participar el Fernando, el Jordi i el Claudi. Aquesta vegada ens va faltar el Marc, al qual una lesió li va impedir participar.
El maillot dels Biciats, també present en una de les més dures proves de muntanya.