lunes, abril 26, 2010

Excelent participació dels Biciats a Palautordera!





Els Biciats van tenir una excelent participació a la cursa de l'Open Barcelona, a la cursa que es va celebrar el dia 25 d'abril a Santa Maria de Palautordera.
En categoria cadet, doble representació del club, amb la 15 posició de'n Tomas Martin i la 17ª de'n Joan Lecina que d'aquesta manera s'estrenava al mon de les curses de muntanya. Felicitats a tots dos.

A la Kids Cup la representació dels Biciats va ser encara millor i cal destacar les dues terceres posicions que van obtenir en Ruben Cardona i Juanjo Rosal. Excelents posicions en una cursa con la Kids Cup amb molt de nivell. Aquests van ser tots els Biciats que van còrrer la Kids Cup a Santa Maria de Palautordera:

Categoria Principiant:
Juanjo Rosal, 3er de la seva categoria i 8è de la cursa
Aaron Cardona, 7è de la seva categoria i 10è de la cursa
Classificacions complertes

Categoria Aleví
Ruben Cardona, 3er de la seva categoria i 7è de la cursa
Bruno Montefusco, 6è de la seva categoria i 12è de la cursa
Enzo Montefusco, 7è de la seva categoria i 13è de la cursa
Classificacions complertes

Felicitats als 7 Biciats que van competir!!!

domingo, abril 25, 2010

Estrena del Toni en carretera: a Coll Formic!


Bicicleta nova del Toni. la seva primera bici de carretera!!!
L'estrena no va poder ser millor. Una pujada preciosa com el Coll Formic, un dia esplèndid i una grupeta que vem enganxar com la del Premià, que ens semblava estar el mes de juliol al Tour de França!
Aqui queda la foto de record del seu primer coll de primera pujat amb bicicleta de carretera!!!

domingo, abril 11, 2010

La Torre del Moro en obres



Doncs en un entrenament rutinari com qualsevol altre els germans Martín vam decidir anar a la Torre del Moro. Com un biciat que actualment està al Canadà deia, literalment, que la Torre del Moro és una "mariconada", vam anar pel camí més dur, que és més curt però té molta més pendent.
Quan ja estavem casi a dalt va resultar que havien posat una balla al desviament bo, a desmuntar i a passar pel costat, i un cop vam arribar a la Torre vam veure que està en obres i vam fer les fotos.
Quan ja baixàvem per un altre camí, en un moment ens vam trobar una cadena que també impedia el pas, doncs altre cop a desmuntar i a passar pel costat.
Després baixada per la pista, empalmant amb la carretera i cap a casa.