lunes, julio 19, 2010

Open Infantil de la Garriga



Doncs com no podia ser d'una alra manera, el passat diumenge els Biciats varen estar presents en el Open Infantil, celebrat aquesta ocasió en la Garriga.

En aquesta ocasió, numés es va conseguir un podi, ja que la elevada temperatura fatigava molt als corredors, a part de que el circuit, molt bo tot i això, estava ple de pedres que van ocasionar un gran nombre de caigudes als nostres corredors.

-Juanjo Rosal, 3è classificat principiant

-Aaron Cardona, 5è classificat principiant

-Ruben Cardona, 4rt classificat aleví

-Albert Bascuñana, 8è classificat principiant

-Eloy Quero, 12è classficat benjamí






PD: recordar que aquesta passada semana han sigut els aniversaris del Ruben i el Juanjo, felicitaats!!

sábado, julio 17, 2010

Asamblea extraordinaria de socios del Club BTT Biciats Cardedeu



Asunto: Nombramiento de cargos Junta Directiva de Biciats.
Día: 16 de julio de 2010, 20:00
Lugar: Pavelló d’Esports de Cardedeu

Los presentes en esta reunión que era/fue abierta a todos los socios adultos del club, que presidida por Josep Bascuñana vicepresidente y presidente interino del club, procedió a inaugurar la misma como sesión extraordinaria para la nominación de los cargos para la nueva junta directiva del Club BTT Biciats Cardedeu,

Junta en orden de proposición.

Presidente se propuso y eligió a Ovidio Cardona
Vicepresidente continúa Josep Bascuñana
Secretario continúa Marc Sanjaume
Tesorero se propuso y eligió a Miguel Ángel Martin
Vocales (4) continúa Alexis Tarragó y se propusieron y eligieron a Eric Trejo, Matías Carabantes y Juan José Rosal.

Cargos fuera de la Junta:
Se nombro responsable Técnico a Toni Martin (Voluntario)
Se nombro responsable del Blog del club a Tomas Martin. (Voluntario)

Los socios presentes otorgaron su aprobación a los cargos sugeridos por el vicepresidente, y a los voluntariados del club. Por lo cual la nueva junta queda consolidada a partir de este momento y los cargos y responsabilidades entran en efecto de inmediato.

A continuación también se aprovecho para decidir sobre una nueva reunión en Septiembre para aprobar y finalizar la propuesta del calendario 2010-2011 del club. Igualmente se decidió que la fecha de inicio de la nueva temporada será para el sábado 11 de septiembre.

El calendario de salidas, actividades y objetivos del club para la nueva temporada serán comunicados a todos los socios alrededor de estas fechas en septiembre vía e-mail por la junta del club.

La Junta también se pone a la disposición de los padres y socios para recibir sugerencias de actividades que deseen ver durante la temporada 2010-2011, la junta se compromete evaluarlas y si están alineadas con las actividades, objetivos y valores del club serán incluidas dentro de las actividades del nuevo calendario.

Con este comunicado deseamos agradecer anticipadamente el apoyo de los padres y socios del club por la confianza depositada en la nueva Junta.

Cordialmente

La Junta Directiva de Biciats.

martes, julio 13, 2010

Cap de setmana complert per els Biciats: via verda i Open

Doncs si senyors, aquest cap de setmana ha sigut força complert pels Biciats: el dissabte amb la pedalada per la via verda desde Sant Feliu de Pallerols fins a Olot, culminada amb un agradable dinar; i el diumenge amb la pressència incondicional dels Biciats en l'Open infantil. Anem per parts:

Sortida per la via verda:



Sobre les 7 del matí sortíem de la plaça del molí camí a sant feliu, i una hora després aproximadament, arribàvem a aquesta localitat, on vam esmorzar per agafar forces. Després comencem a pedalejar, i tranquil·lament, anem fins a Olot, gaudint de la via verda. Després, tornada pel mateix lloc, i a dinar, que després de 36 km ja venia de gust. El dinar, tot i que la Espe, s'emporti les mans al cap, va estar molt bé! jejejee





Open Infantil:

Doncs diumenge passat, com ja és de costum, els Biciats van estar presents en l'Open infantil, celebrat aquest cop a Sant Joan d'Espí. Un circuit sense massa dificultat, però que per la temperatura es feia dur, va marcar el ritme de la cursa. En total, va haver-hi una triple representació dels Biciats:

-Aaron Cardona, 4rt classificat infantil

-Juanjo Rosal, 2n classificat infantil

-Ruben Cardona, 3r classificat




domingo, julio 04, 2010

Biciats al Open Barcelona de Castellví

Doncs tot i que la escola ja ha finalitzat per aquesta temporada, els biciats segueixen anant a les curses, i en aquesta ocasió, tocava al Open Infantil a la localitat de Catellví.

Els biciats van estar representats per un total de 4 corredors:

-Eloy Quero, categoria Benjamin, 12è classificat

-Juanjo Rosal, categoria Principiant, 1è classificat.

-Aaron Cardona, categoria Principicant, 5è classificat.

-Ruben Cardona, categoria Aleví, 2on classificat

Tots ells van tindre una gran actuació, amb la impresionant sortida de l'Eloy, que ja li va agafant el gust a les curses, la brutal cursa de Juanjo, que s'està acostumant a això de fer primer, la molt bona cursa de l'Aaron, que va acabar 5è tot i que va patir una caiguda en un corriol, i tambè la molt bona actuació de Ruben, que tot i que no va poder agafar el ritme del primer, va fer-ho realment bè.





Eeep, falta una foto de l'Eloy. Fotògrafs, ha veure si parem atenció!




Podis:




Tot solucionat, una mica de Photoshop, i el Ruben ja té el seu podi!

Doncs fins aquí la noticia de aquesta cursa, ens veiem en la seguent!