sábado, junio 18, 2011

Campionat de Catalunya

Hola Amics,

Sabem que molts esteu ansiosos de poder conèixer el circuit del Campionat de Catalunya a celebrar a Cardedeu el 26 de juny.

La bona notícia és que els circuits estan definits, seran tres circuits 2.850, 1.560 i 0.659 per a les categories corresponents.

La mala notícia és que no hem pogut arribar a un acord amb el propietari de les terres per permetre accés anticipat dels participants als circuits per familiaritzar-se amb els mateixos, sense haver de pagar un cost addicional per això. L'accés anticipat representaria un cost per dia per al nostre club. (doncs pagarem un per dret de pas).

De tota manera penjarem el circuit el dia diumenge 19 a la nit per a coneixement general, però demanem per endavant, evitar qualsevol tipus de concentració en l'àrea de grups amb bicicleta com també amb identificatives de clubs. El circuit es pot fer molt bé a peu.

La concentració no autoritzada pot representar que el propietari ens negui el permís de pas, el dia del Campionat. Si us plau tingueu això en compte en venir a conèixer-lo.

Esperem la vostra col·laboració,
Gràcies anticipades.

Cordialment,
Ovidio Cardona

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Peró com pot esser que " El Campionat de Catalunya" no es pugui fer el reconeixement del circuit !!!!!!Es increïble . Com es pot fer una cursa sense poguer fer el reconeixement ! .I mes siguent el Campionat de Catalunya !!! Tots el Campionats s'han de poguer rodar per el circuit com a minim el dia abans i més siguent nens/es. I perdoneu les molesties peró es el "CAMPIONAT DE CATALUNYA" .I no el campeonato de Cataluña . Em dic Joan i soc de Girona .

Unknown dijo...

El circuit serà publicat el 19. El propietari de la finca no li importa que esdeveniment té lloc, únicament li interessa que se li page pel dret al pas. Nosaltres no tenim subvenció alguna o espònsors, 200 € per dia són molts diners per nosaltres, ho sentim!

pokin dijo...

Señor Joan de Girona le escribo en castellano, que es mi lengua propia como catalán que soy y una de las dos lenguas oficiales de la comunidad a la cual pertenezco, però si no ho entén m'ho diu i l'hi tradueixo al català, potsé tingui alguna falta però en castellà tambè em pasa.
Si la aportación que hace para solucionar un problema de última hora con el que se han encontrado los organizadores, es quejarse y hacer reproches después de la cantidad de tiempo y dedicación que le están dedicando de una forma totalmente altruista le sugeriría que no perdiera el tiempo en dicho esdeveniment llamado CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT INFANTIL 2011 y empiece a preparar el del año que viene que seguramente le saldrá muy bien y verá lo rentable que es, y estaremos todos muy contentos con su gran aportación.
Le saluda cordialmente Joaquín de Sabadell