domingo, junio 28, 2009

Excursió de final de curs a Olot, a la ruta del carrilet




Diumenge dia 28 de juny els Biciats hem celebrat el final de curs amb una sortida familiar a la vora d'Olot per tal de fer una part de la Ruta del carrilet que, com sabeu en la seva totalitat arriba des de Olot a Sant Feliu de Guixols.
En el nostre cas, hem deixat els cotxes al Restaurant La Curenya, des d'on hem agafat les bicis i ens hem dirigit a Olot passant pel Coll de'n Bas, única pujada apreciable del recorregut, on ens hem fet la foto de grup.

El recorregut ha estat preciós (vegeu les fotos) i tècnicament molt senzill, apte per tots els públics. Hem arribat a Olot i comptant la tornada ens han sortit més de 42 kilometres! No està malament, pels crios i tampoc per alguns pares que no fan bicicleta sovint. Moltes felicitats a la Lidia, Laia i Joan Carles (els menys acostumats a la bici) per completar el recorregut!!!

Finalment, al dinar se'ns han afegit uns quants pares i nens, per completar un grup de 40 persones que hem gaudit d'un bon àpat al restaurant La Curenya, a Sant Feliu de Pallerols. L'any que ve repetim!

No hay comentarios: