domingo, marzo 21, 2010

Victòria dels Biciats al Québec!

Avui els Biciats han aconseguit una nova victòria i sense bicicleta! En una matinal quebequesa anomenada Course du Printemps (Cursa de Primavera) i sobre un circuit urbà de 10 km. han imposat la seva llei sobre els atletes quebecois.


Després d'una sortida extremadament lenta, fent els primers tres kilòmetres a pelotón per esperar esdeveniments a un ritme de gairebé 4,5 min/km (el termometre marcava -5 graus!), un atleta de la Université Laval ha començat a tensar la cursa. Al km. 7 però, els Biciats han ensenyat la seva raça cardedeuenca borreguil fent un canvi de ritme per despenjar als rivals (que gairebé ens costa una pulmonia). L'entrada a meta ha estat en solitari i després d'una certa confusió, es pensaven que veníem d'Algèria o Marroc (amb visques a Algèria inclosos), ens han donat la victòria!

Tot i que era una cursa amateur sense control de temps la satisfacció ha estat màxima i ja ens plantegem nous reptes quebequesos (de moment sense bicicleta) propera parada: mitja marató internacional de Québec!

Visca els Biciats! Vive les Biciats!

Vive le Québec libre!

5 comentarios:

Tomas dijo...

que graaan!!


així m'agrada, que els biciats siguin coneguts internacionalment!!

Marc Guinjoan dijo...

Que gran que ets Marc, ben lluny de casa però donant-ho tot!!!
em quedo amb la pregunta de quant de temps has fet? ha estat tota lenta en si la cursa o al final li has clavat la teva mítica canya de malalt?

Claudio dijo...

Felicitats Marc! L'Oscar Freire del pilot cardedeuenc, je. O millor l'Abel Anton???

Marc Sanjaume dijo...

Ei era una cursa de costellada, hem fet 39 i picu però sortint força lents i corrent a trànsit obert. Era una cursa amistosa, en teoria, jeje. Els últims km. anàvem molt ràpid però potser era la meva sensació perquè ja estava fet pols!

vklbt dijo...

Molt bé Marc,amb bici o sense sempre donant canya per lluny que estiguis de casa.
Records del teu tiet i cia.
Fins aviat.
Valentí i tots.