sábado, marzo 13, 2010

Biciats a la Torre del Moro




Doncs continuant amb la tónica habitual dels biciats de fer sortides el més dures possibles, aquest dissabte Tomàs, Óscar, Josep, Gerard, Rubén i Toni vam decidir anar a pujar al duríssim port de la Torre del Moro, calificat com a Hors Categorie (categoria especial).
Pujada divertida, amb força fang i alguns trams de neu que els biciats anàvem vencent a bon ritme. En un punt de la pujada l'Óscar va decidir agafar un corriol "guapísim" i que era més curt que continuar per la pista. Resultat? Tres quartes parts del camí desmontats perquè cada dos per tres i havia algun arbre a terra. Tot i això finalment vam arribar a dalt, i com era força d'hora ens vam entretenir amb una guerra de boles de neu, ja que encara en quedava molta pel terra.
Finalment vam baixar, ens vam reunir amb els petits al polígon industrial i vam fer unes carreres en grups de tres per relleus. Un cop acabada tots vam anar cap a casa a fer una duxa i a descansar.

3 comentarios:

Marc Sanjaume dijo...

Bé, nanos. Gran entreno! Què tal la baixada amb la neu? A la propera un Pla de la Calma eh ;)

Una abraçada!

Tomas dijo...

Nonono, la baixada la vem fer per la carretera, que anda que no molaa!

Gerard dijo...

Be, la veritat esque no ens vem currar molt la sortida de dissabte passat per be, com diu el Marc Sanjaume, la propera un Pla de la Calma
OK?
=)