martes, mayo 04, 2010

Biciats i sense bici!

Els Biciats estem forts! Mentre aquest diumenge en Juanjo feia una demostració de poder i Ovidio i germans Martín (alias Schleck) pedalaven pel desert, un altre biciat corria sense bici a la Demimarathon du Québec. Sobre un circuit pla de 21,1km., sempre enyorant portar unes rodes entre les cames, vam estar al nivell de la cursa fent un temps final d' 1h 21' 20'' i una dotzena posició sobre més de 500 participants treballada fins a l'últim metre. Colar-se entre el top 10 va ser impossible ja que els darrers kilòmetres les cames deien prou! Propera parada: la mítica "Défi des escaliers" 17km. pujant i baixant escales!

Apa, a veure qui puja al podi com en Juanjo i en Ruben!!!!

5 comentarios:

Toni dijo...

Està clar que seguieixes sent el mateix tros de crack que va marxar d'aquí.

He mirat la classificació i he vist que de la teva categoria (20 -29 anys) ets tercer, un podi en tota regla.

17 km pujan i baixant escales, mare meva... I a més caure per una escala no és el mateix que caure al terra... Que tinguis sort.

Marc Sanjaume dijo...

Iep merci Toni! Era una cursa molt popular, van venir dos algerains nacionalitzats i es van "passejar" literalment fent 1h 08', després els vaig veure entrenant quan esperaven pel podi! Fixa't que va entrar poca gent per sota de l'1h 20'. De la categoria vaig quedar tercer però no van fer podi! O sigui que em vaig quedar amb les ganes de pujar-hi...

Toni dijo...

Joder, ahir a Teledeporte feien un resum de la mitja marató de Nova York i el primer va trigar poc més de 58 minuts, vaya bèstia (evidentment era negre).

Anónimo dijo...

Oh la la cher ami;

Ça ce encroyable je ne sais pas que dire.

Marc ton temps est génial et je commence à penser que ce pas bonne idée de te défier a une duathlon.

Je viens de faire 38'28" à la course de Sant Isidre (1200 participants cette edition) et je suis un peu désillusionée déjà qui ai ette le deuxième des coureurs locals et 46 de la général mais toi as fait une moyènne de 3:49 pendant 21,1kms... mon ami mes compliments.

Que vagi molt bé.

Marc Tarragó

Marc Sanjaume dijo...

Salut Marc, j'envie courir avec toi chez St.Hilari ;) Maintenant j'ai une bonne forme a la course parce que ici fais l'entrainement avec l'équipe universitaire et rien de vélo. Je suis sure que l'année prochaine toi ferais la première position à la course de Sant Isidre!

À bientôt!