martes, julio 13, 2010

Cap de setmana complert per els Biciats: via verda i Open

Doncs si senyors, aquest cap de setmana ha sigut força complert pels Biciats: el dissabte amb la pedalada per la via verda desde Sant Feliu de Pallerols fins a Olot, culminada amb un agradable dinar; i el diumenge amb la pressència incondicional dels Biciats en l'Open infantil. Anem per parts:

Sortida per la via verda:



Sobre les 7 del matí sortíem de la plaça del molí camí a sant feliu, i una hora després aproximadament, arribàvem a aquesta localitat, on vam esmorzar per agafar forces. Després comencem a pedalejar, i tranquil·lament, anem fins a Olot, gaudint de la via verda. Després, tornada pel mateix lloc, i a dinar, que després de 36 km ja venia de gust. El dinar, tot i que la Espe, s'emporti les mans al cap, va estar molt bé! jejejee





Open Infantil:

Doncs diumenge passat, com ja és de costum, els Biciats van estar presents en l'Open infantil, celebrat aquest cop a Sant Joan d'Espí. Un circuit sense massa dificultat, però que per la temperatura es feia dur, va marcar el ritme de la cursa. En total, va haver-hi una triple representació dels Biciats:

-Aaron Cardona, 4rt classificat infantil

-Juanjo Rosal, 2n classificat infantil

-Ruben Cardona, 3r classificat




3 comentarios:

Unknown dijo...

Muy bien por los BICIATS.
Por cierto Tomas ya que veo que se da bien el fotoshop ya te mandare una foto mia y me la retocas y me pones unas tabletitas de chocolate ja ja ja.

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Tomas dijo...

Jajajaj...

aunque sepa usar bién el photshop, milagros no se pueden hacer...

jajaja adeuu!