lunes, mayo 31, 2010

Dos podiums més a Premià!

I és que en Juanjo i en Ruben ja ens tenen acostumats a pujar al podi cada vegada que competeixen! Aquesta vegada va ser a la cursa de l'Open Infantil que es va disputar al Biciparc La Poma de Premià de Dalt.

A la categoria principiants en Juanjo Rosal va quedar en segona posició, en una cursa en la que van participar 22 nens i nenes. Mentre l'Aaron Cardona va fer una magnífica cinquena posició.
Entre els més grans, els alevins, èxit del Ruben Cardona, que va acabar en tercera posició en una cursa que van dominar els corredors de Basolí.

domingo, mayo 30, 2010

Biciats a les 5h de Llinars!!

Doncs ahir, el meu germà, en Toni, i jo, en Tomàs, varem participar en les 5h de resistència de Llinars, fent equip amb el nostre amic del Segú, en Roger Escorihuela.

Sobre les dues de la tarda varem arribar a la zona de boxes, on varem recullir els dorsals, el chip, etc. I on ens varem plantejar montar la carpa... Tot i que al final varem decidir que era massa difícil i varem acabar compartin carpa amb els nostres amics Pau, Miquel i Lluis, qui, tot cal dir, varen firmal una excelent segona posició! Nosaltres, al final vem acabar 21, en una cursa amb un nivell altíssim.

El circuit, tot i que només era de 2,6 km, era brutal, sense un sol lloc per descansar les cames, cosa que va provocar que fessim tota la cursa amb relleus de només una volta, i tot i això, vem acabar amb un dolor de cames insoportable.

I després de la cursa, servei de dutxes al gimnàs, i sopar per a tots els participants.

Per últim agrair a tots els Biciats que varen vindre a animar, això si que és un club!!

PD: heu vist quins culottes més chulos??

lunes, mayo 24, 2010

Juanjo Rosal, Campió Provincial de Barcelona

Ultima prova de la Kids Cup 2010, dintre de l'Open de Barcelona. La cursa, a més, servia com a campionat provincial de Barcelona.
Una altra vegada, els Biciats van tenir una destacada participació, amb la victòria de'n Juanjo Rosal (per tant, campió de Barcelona categiria principiant de primer any), i el segon lloc de'n Ruben Cardona, sotscampió aleví de segon any.

També van participar Albert Bascuñana, sisè de la seva categoria i onzè de la cursa de principiants, Bruno Montefusco, cinquè de la seva categoria i onzè a la cursa d'alevins, i Enzo Montefusco, sisè de la seva categoria i dotzè de la cursa d'alevins.

jueves, mayo 20, 2010

Un altre podi pels Biciats!

Segona cursa de l'Open Infantil que es va dur a terme a Barcelona, en el Forum, dintre del marc de l'Expo Bike show. Excelent participació global i a destacar el segon lloc de'n Juanjo Rosal, revelació d'aquesta temporada, que està conseguint podi rera podi essent només de primer any i competint front a nens un any més grans!

martes, mayo 11, 2010

1er Duatló Infantil Llinars-Ginebró, podi per la Paula!

Era el primer duatló infantil Llinars-Ginebró. La Paula competia amb masculins i femenins de 8 a 16 anys (Quina categoria!). Corrent va fer 800 metres i va arribar penúltima, però un cop va agafar la bici va avançar durant els 5 Km restants i va quedar tercera.
Felicitats Paula!

domingo, mayo 09, 2010

Exit dels Biciats a l'Open Infantil de Malgrat de Mar! Ruben segon!

Magnífica actuació dels Biciats a la primera cursa de l'Open Infantil BTT 2010 a Malgrat de Mar. Destacar sobre tot la segona posició del Ruben Cardona a la cursa d'alevins, categoria que va tenir color taronja dels Biciats, ja que el Bruno Montefusco va fer sisè i el seu germa Enzo setè.
A la cursa de principiants, també molt de color taronja. Boníssima actuació de'n Juanjo Rosal, que va fer 5è de la cursa i primer de la seva edat, tot i que a l'Open Infantil no es donen copes per anys, només per cursa. A la mateixa cursa Aaron Cardona va fer desè i Albert Bascuñana va fer tretzè.
Entre els benjamins, debut en competició oficial de l'Eloi Quero, que va fer 13è de la seva cursa, tot i que era dels petits.
Set Biciats van deixar el pavelló de Cardedeu ben alt!!!

martes, mayo 04, 2010

Biciats i sense bici!

Els Biciats estem forts! Mentre aquest diumenge en Juanjo feia una demostració de poder i Ovidio i germans Martín (alias Schleck) pedalaven pel desert, un altre biciat corria sense bici a la Demimarathon du Québec. Sobre un circuit pla de 21,1km., sempre enyorant portar unes rodes entre les cames, vam estar al nivell de la cursa fent un temps final d' 1h 21' 20'' i una dotzena posició sobre més de 500 participants treballada fins a l'últim metre. Colar-se entre el top 10 va ser impossible ja que els darrers kilòmetres les cames deien prou! Propera parada: la mítica "Défi des escaliers" 17km. pujant i baixant escales!

Apa, a veure qui puja al podi com en Juanjo i en Ruben!!!!

lunes, mayo 03, 2010

Biciats en la maraton de los Monegros

Bueno, no se discutirá que la victoria para Biciats esta semana es gracias a Juanjo junior.

Ahora los Biciats también participaron en la X maratón de los Monegros este fin de semana pasado. Con la participación de Tomas Martin, el participante más joven de la carrera (15), Toni Martin (17) y vuestro servidor.

Salimos el sábado temprano de Cardedeu, y la carrera empezó a las 14:00 en Sariñena Huesca, todo fue bien tanto como por el camino como en la carrera, una vez esta iniciada todo rodaba de maravilla los primeros muy rapidos. Pero nuestros jóvenes participantes empezaron a ver la realidad de donde se habían metido y tal vez empezar muy rapido y fuerte no fue la mejor estrategia. Pero lo aguantaron como valientes y cumplieron el objetivo eso si, con mucho dolor de piernas y culo los hermanos Martin mostraron de que son hechos. Pero dudo quieran hacer otra carrera al menos en los próximos días.

Ahora hacemos preparaciones para hacer el Col du Tourmalet (2115 m), en carretera. Los hermanos Martin y Rubén Cardona vendrán hacerlo, quien más se apunta? se puede hacer también en bici de montaña si tienes ruedas de calle, sera mucho mejor. Y esto sera después de la pedalada de los borregos!

Bueno unas fotitos del antes y "después" (digo después solo de las bicis, ya que Tomas olvido recordarme de tomar las fotos de nosotros después de la carrera)

Las fotos en Picasa

domingo, mayo 02, 2010

Primer lloc de'n Juanjo a Corró d'Amunt!!!

Fantàstica primera posició de'n Juanjo Rosal a la seva categoria de principiants a la cursa de Corró d'Amunt dintre de la Kids Cup, de l'Open Barcelona!
Properament, informació més detallada i classificacions.